Aflevering

Van de visagie spiegels van FOSK Mirrors

Hoe wordt mijn visagie spiegel geleverd?

Snelle levering in Nederland en België

Omdat wij heel goed begrijpen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben, worden alle bestellingen zo spoedig mogelijk geleverd. Bij aflevering op een adres in Nederland (afgezien van de Waddeneilanden) en België kunnen wij uw bestelling meestal binnen 10 tot 15 werkdagen leveren. U geniet dus al op korte termijn van uw aankoop!
Heeft u wensen over een specifieke levertijd, dan kunt u deze aangeven op het bestelformulier. Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. Heeft u uw bestelling met spoed nodig, dan kunnen wij deze indien mogelijk binnen 48 uur leveren. Neemt u hiervoor contact met ons op.
Afgegeven of vermelde levertijden, mondeling, schriftelijk en via de webshop zijn slechts ter indicatie. Duurt de levertijd langer dan verwacht, dan ontvangt u bericht van ons. Voor alle bestellingen geldt de maximale levertermijn van 30 dagen.

Waar en hoe laat wordt mijn bestelling afgeleverd?

De bestelling wordt op de afgesproken dag op de begane grond aan de deur afgeleverd. Het is voor onze bezorgers niet mogelijk om de bestelling uit te pakken en te plaatsen. Hiervoor dient u zelf te zorgen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zijn we natuurlijk bereid om met u mee te denken en een passende oplossing te bieden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
Binnen Nederland is het mogelijk om tussen 8:00 uur en 10:00 uur een exact tijdstip van bezorging af te spreken. Hiervoor wordt € 45 extra in rekening gebracht. Heeft u uw mobiele nummer achtergelaten, dan ontvangt u op de ochtend van levering sowieso een verwachte aankomsttijd. Ook is het mogelijk om een half uur voor aankomst een bericht te ontvangen.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt goed beschermd verpakt en afgeleverd door FOSK Mirrors of door een gerenommeerde logistieke dienstverlener, zoals een koerier of een vrachtvervoerder. Na ontvangst hoeft u alleen de verpakking te verwijderen en is de spiegel gereed voor gebruik. Alleen de ballet barre is in enkele delen verpakt. Deze is eenvoudig in elkaar te zetten. Het is van belang dat u uw aankoop na het uitpakken goed inspecteert. Zijn er beschadigingen, dan dient u dit zo snel mogelijk door te geven.

Wat zijn de kosten voor levering van mijn bestelling?

Voor levering in Nederland zijn de leveringskosten voor een visagie spiegel € 35. Voor levering in het buitenland zijn deze kosten sterk afhankelijk van de precieze bestemming. Wij sturen wij u graag een exacte opgave van de leveringskosten naar uw adres.

Levert visagiespiegel.nl ook in het buitenland?

De meeste van onze producten leveren wij door heel Europa. Hiervoor gelden in sommige gevallen andere tarieven en/of voorwaarden. Ook variëren de levertijden.